"رافت الهچا" در حاشیه سومین کنفرانس مقاوم سازی لرزه ای در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: مقالاتی که اخیرا از ایران در مورد مقاوم سازی ارائه می شود گویای این است که ایران از نظر علم مقاوم سازی بسیار پیشرفت کرده است.
الهچا ضمن ابراز رضایت از سطح علمی کنفرانس گفت: قبل از حضور درهر کنفرانس تاریخچه و سوابق آن را مطالعه می کنم و از موفقیت های قبلی این کنفرانس مطلع بودم.
وی با موفق و منسجم خواندن سیستم برنامه ریزی این کنفرانس افزود: انجام اینترنتی تمامی کارها و پاسخ به سوالات از طریق ایمیل نقطه قوت برنامه ریزی این کنفرانس بود.
استادیار دانشگاه کالگری کانادا درخواست های زیاد دانشجویان برای تحصیل در سطح phd مهندسی زلزله را نشان دهنده علاقه و توجه زیاد ایرانیان به این مبحث دانست و خاطرنشان کرد: در اکثر کنفرانس های دنیا که مربوط به عمران است 25 درصد مقالات از ایران است.
وی اضافه کرد: جای بسی امیدواری است که دولت هم از این اقدامات حمایت می کند و باعث می شود هر روز اختراع و یافته های جدیدی را از ایران شاهد باشیم.
این استاد برجسته مهندسی عمران دنیا، اولین سفرش به ایران را بسیار خاطره انگیز عنوان کرد و گفت: قبل از سفرم تحت تاثیر رسانه های غربی ذهنیت خوبی از ایران نداشتم اما اینجا تصویری متفاوت از آنچه رسانه های غربی نشان داده بودند مشاهده کردم و پس از بازگشتم به همه خواهم گفت ایرانی که از تلویزیون می شناسید ایران واقعی نیست.
سومین کنفرانس بین المللی مقاوم سازی لرزه ای با محوریت مهندسی پل، شریان های حیاتی و تکنولوژی بتن با حضور مسئولان کشوری، استانی و سفیران 21 کشور لرزه خیز، از 28 مهر در تبریز آغاز به کار کرده و به مدت سه روز ادامه خواهد یافت.
نظر شما